News Flash:

Premierul Ciolos, incident incredibil in avionul spre Timisoara!

14 Noiembrie 2016
1416 Vizualizari | 1 Comentarii
ciolos2
Biroul de presa al Guvernului a confirmat „incidentul” din aeronava cu care primul ministru Dacian Ciolos s-a deplasat joi la Timisoara.
”Premierul s-a confruntat cu aceasta situatie la bordul avionului - nu a reusit sa achite in moneda nationala produse aflate spre vanzare pe o cursa interna - si a cerut ministerelor responsabile sa analizeze legislatia in vigoare pentru a vedea in ce masura operatorul a incalcat legislatia sau a respectat-o”, a precizat Liviu Iolu, purtatorul de cuvant al Guvernului, citat de Romania Libera.
Acesta a mentionat ca premierul Dacian Ciolos se angajeaza ca in cazul in care legislatia permite companiilor aeriene o asemenea practica sa ceara o analiza a acestei legislatii si posibilitatile de schimbare in sensul obligarii companiilor care efectueaza zboruri pe rute interne sa accepte plata in lei. „Nu in ultimul rand, prim-ministrul a cerut oficial si Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului sa analizeze aceasta practica”, a declarat Liviu Iolu, scrie ziuadevest.ro.
Premierul a zburat la Timisoara cu o cursa o companiei Ryanair.
UPDATE: Pozitia Ryanair
“Ne cerem scuze pentru incovenientele cauzate, dar, in prezent, nu acceptam plati in moneda nationala Leu (RON) pentru produsele achizitionale la bord. In continuare urmarim imbunatatirea fiecarui aspect al business-ului nostru pentru o mai buna experienta de zbor a clientilor, parte a programului nostru <<Always Getting Bette>>", se precizeaza intr-un comunicat al companiei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005930 (s)