News Flash:

Așa să fie oare?!

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, luni, că ar putea candida la alegerile prezidenţiale

1 Aprilie 2024
53 Vizualizari | 0 Comentarii


Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat luni că partidul este suveran și că, dacă acesta îi va solicita să candideze la alegerile prezidențiale, va respecta decizia partidului.

Potrivit AGERPRES, Nicolae Ciucă a fost întrebat recent dacă va candida la alegerile prezidențiale din acest an, după ce europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat că este obligat să facă acest lucru dacă partidul îi va cere.

„Dacă partidul va solicita acest lucru, partidul este suveran în astfel de situaţii şi voi proceda ca atare”, a declarat Ciucă, la sediul central al PNL.


El a precizat că, până în prezent, nu s-a purtat nicio discuție în cadrul coaliției de guvernare referitoare la posibilitatea de a forma liste comune pentru alegerile parlamentare sau de a avea un candidat comun pentru alegerile prezidențiale.


„Sunt ipoteze, dar, în momentul de faţă, niciuna nu este pe masă, nu s-a discutat deloc. Aici e o analiză care se va petrece după ce vom avea rezultatele după ziua de 9 iunie şi, în funcţie de aceste rezultate, vom avea fiecare dintre noi concluziile respective şi se vor transforma în decizii. Nu putem să vorbim de listă comună (pentru alegerile parlamentare – n.r.), lista comună se poate aborda doar în situaţia în care există un candidat comun (la alegerile prezidenţiale – n.r.)”, a precizat preşedintele PNL.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005457 (s)