News Flash:

Ponta: Antonescu minte! Antonescu: Nu-i permit!

16 Decembrie 2013
1397 Vizualizari | 0 Comentarii
Liderul PSD, Victor Ponta, i-a răspuns colegului din USL, Crin Antonescu, care a spus că nu a discutat cu premierul despre Codul Penal. 

„Am fost la USL cel puțin 12 persoane atunci când s-a discutat această lege și a spus să dau ordonanță de urgență pe modificările din Codul Penal și i-am transmis că nu pot face asta. E adevărat că luni mi-a spus domnul Antonescu nu ar mai vota. Însă n-ar fi prima dată când domnul Anonescu spune una nouă, alta colegilor săi și alta presei. Ne-am obișnuit!”, a declarat Victor Ponta într-o conferință de presă.

Apoi, la insistențele jurnaliștilor, Victor Ponta a venit cu precizări și a spus că întâlnirea cu liderul PNL s-a discutat despre legea amnistiei și nu despre Codul Penal.
 
„Nu am discutat nimic despre Codul Penal cu premierul. Am discutat despre Codul Penal cu George Scutaru destul de în treacăt şi asta a fost, dar am vorbit apoi cu mai mulţi din dumneavoastră despre schimbările de regim”, a declarat Crin Antonescu în fața colegilor săi, potrivit unei stenograme prezentată de pesurse.ro.

Imediat după conferința de presă a lui Victor Ponta, Crin Antonescu a ținut să dea un răspuns extrem de dur. „Toate lucrurile pe care le-am spus sunt adevărate. Nu-i permit lui Ponta să mă facă mincinos, nici altcuiva (...) Eu nu am fost dovedit mincinos ca alţii. Nu-mi sunt cunoscute înregistrările despre care se face vorbire. Am făcut acea prezentare a situaţiei. Am discutat despre posibilitatea care ne este vehiculată din ce în ce mai intens că se pot construi majorităţi în jurul PSD, ipoteză pentru care trebuie să fim pregătiţi”, a declarat Antonescu. 

Întrebat dacă s-ar putea rupe USL, Antonescu a spus că PNL nu se gândește să părăsească Guvernul. „Anumite decizii ale PSD-ului ne-au dat sentimentul că încearcă să forţeze nişte hotărâri pe care nu le-am negociat şi care nu au fost în planul de guvernare”, a mai spus liderul liberalilor.

crin antonescu codul penal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007472 (s)