News Flash:

Guvernantii, ironizati in timpul unor proteste in Piata Operei din Timisoara

16 Decembrie 2013
1310 Vizualizari | 0 Comentarii
„Ponta nu plagiază, el guvernează”, „Acesta nu este un protest” sau „Jandameria nu apără hoţia”, sunt doar câteva din mesajele ironice afişate în Piaţa Operei din Timişoara, duminică, de grupul de protestatari care, de câteva luni, manifestează împotriva proiectului minier de la Roşia Montană sau a exploatării gazelor de şist. Potrivit TION.ro, aproximativ 30 de timişoreni s-au strâns, duminică, în Piaţa Operei, pentru un protest ironic la adresa guvernanţilor.

„România este cea mai tare ţară din lume. Parlamentarii noştri sunt cei mai muncitori, guvernanţii nu apără companiile private, iar jandarmii protejează exemplar românii. Am ieşit pentru a-i felicita pe toţi aceştia pentru toate lucrurile bune care ni se întâmplă în ultima vreme”, a declarat unul dintre cei prezenţi în Piaţa Operei.

Cei prezenţi au protestat în linişte, „pentru a nu perturba formaţia de pe scena Târgului de Crăciun”, afişând doar pancarte pe care se putea citi: „Ponta nu plagiază, el guvernează”, „România dormi liniştită”, „Acesta nu este un protest”, „Nu vă revoltaţi, nu suntem furaţi”, „Doamne dă Revelion, fără Ponta şi Chevron”, „Jandarmeria nu apără hoţia”

„Lumea nu a reacţionat la protestele pe care le organizăm în ultimele trei luni şi, pentru că cifra este în scădere, am venit cu un mesaj nou, care poate în România prinde. Edificatoare sunt mesajele pe care le transmitem azi”, a explicat unul dintre organizatorii protestului de duminică, Florin Arhire.

Organizatorii protestelor de la Timişoara susţin că acestea vor continua, indiferent de numărul celor care vor îndura frigul pentru a-şi striga nemulţumirile în stradă. TION.ro
foto: Renasterea 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009206 (s)