News Flash:

Peste 350 de imigranti au incercat sa intre in tara pe la frontiera verde din vestul tarii in acest an

31 Octombrie 2016
894 Vizualizari | 0 Comentarii
imigrantul
Politistii de frontiera timiseni au depistat, de la inceputul anului pana in prezent, peste 350 de imigranti care au incercat sa intre ilegal in tara pe jos pe la frontiera verde, informeaza Inspectoratul General al Politiei de Frontiera (IGPF) intr-un comunicat transmis, sambata, AGERPRES. 
In toate cazurile au fost contactate autoritatile de frontiera ale statului vecin in vederea cercetarii in comun a evenimentelor si punerii in aplicare a acordului de readmisie. 
IGPF reaminteste ca, din luna august, la Politia de Frontiera Timisoara s-a pus in aplicare planul de mentinere si asigurare a unui grad sporit de securizare a frontierei de stat in zona de sud-vest a Romaniei in scopul contracararii si combaterii fenomenului migrationist. 
Politistii de frontiera desfasoara misiuni comune cu 50 de lucratori din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis si Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara, precum si cu lucratori de la Inspectoratul de Politie Judetean Timis. 
De asemenea, beneficiaza si de sprijinul a 22 de echipe canine, cu 24 de instructori, de la Centrul Chinologic Sibiu, care executa misiuni de supraveghere si interventie in zona de competenta a Sectoarelor Politiei de Frontiera Moravita, Deta, Cruceni si Jimbolia, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. 
Masurile de securizare a frontierei au ca scop combaterea fenomenului migrationist direct la frontiera prin asigurarea unei prezente vizibile a echipelor mixte la frontiera de stat, subliniaza IGPF. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005763 (s)