News Flash:

Centrul de Proiecte Timisoara isi dubleaza numarul de angajati si va administra si spatiile culturale din oras

8 August 2021
376 Vizualizari | 0 Comentarii
centru de proiecte

Structura Primariei Timisoara care se ocupa de finantarile nerambursabile din domeniile cultura, tineret si sport va avea un numar dublu de angajati. Consilierii locali au decis recent o marire a organigramei centrului, care prevedea sapte posturi. Urmeaza asadar un nou concurs de angajare.
 
 
Centrul de Proiecte Timisoara a fost infiintat inca de pe vremea fostei administratii, dar nu a functionat. In luna aprilie a acestui an au fost scoase la concurs primele posturi, dar oamenii nu s-au inghesuit sa lucreze acolo. S-a ocupat doar postul de director, de catre Alexandra Rigler. Concursul de angajare a fost reluat in iunie, pentru sase posturi: contabil-sef, economist, consilier juridic, expert relatii publice si comunicare, expert programe si proiecte si inspector de specialitate programe si proiecte. S-au ocupat toate posturile, dupa relaxarea conditiilor.

La Centrul de Proiecte mai urmeaza un concurs de angajare. Consilierii locali au aprobat recent marirea organigramei, de la sapte la 14 posturi. Numarul de angajati se va mari cu un post de inspector de specialitate grad profesional IA, un post inspector de specialitate grad profesional I si trei posturi de expert grad profesional II pentru Compartimentul programe, proiecte si relatii publice si cu un post de specialitate grad profesional IA si un post inspector de specialitate I la Compartimentul financiar-contabil si juridic.

Centrul va administra si spatiile culturale ale primariei
De ce este nevoie de un numar dublu de angajati? Conform hotararii adoptate recent, Centrul de Proiecte Timisoara va prelua si „functia de administrare de spatii si alte resurse logistice, inclusiv dezvoltare prin metode participative a conceptelor de functionalizare a spatiilor culturale, sociale si educative din oras”.

In plus, angajatii centrului vor putea oferi „asistenta si sprijin in scriere de proiecte, curatoriat, dezvoltare de parteneriate intersectoriale si scalarea impactului”. Ei se vor ocupa si de dezvoltarea „functiei de monitorizare, evaluare si analiza de impact a proiectelor si programelor finantate”.

Centrul de Proiecte Timisoara are sediul in cladirea renovata recent de primarie pe str. Vasile Alecsandri 1. Structura a fost infiintata in prima faza in vara anului 2020 si a fost transformata anul acesta. Salariile de baza erau cuprinse intre 5.606 lei si 12.829 lei, brut. Pentru noile posturi ce vor fi scoase la concurs, salariile vor fi cuprinse intre 5.725 lei si 6.034 lei pentru inspectorul de specialitate 1, intre 6.000 si 7.469 lei pentru expertul grad profesional II si intre 6.121 si 6.477 lei pentru inspectorul de specialitate grad profesional IA.

Structura se ocupa de tot ce inseamna finantari nerambursabile in domeniile cultura, educatie, tineret, sport, mediu, implicare civica si sociala.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006564 (s)