News Flash:

DIICOT a destructurat o rețea de trafic de droguri

Percheziții efectuate în Timiș și Arad într-un dosar de trafic de droguri de risc

15 Ianuarie 2024
105 Vizualizari | 0 Comentarii


 DIICOT a destructurat o rețea de trafic de droguri care opera în județele Timiș și Arad. În dimineața zilei de luni, 15 ianuarie 2024, polițiștii DIICOT au efectuat 56 de percheziții domiciliare în Timiș și Arad, în cadrul unui dosar penal privind traficul de droguri de risc, traficul de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, fără drept, toate în formă continuată.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate sume de bani, droguri, arme și muniție. Au fost ridicate și 14 autovehicule, care s-ar părea că au fost folosite pentru traficul de droguri. De asemenea, au fost reținuți 16 suspecți, care urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

„S-a reținut că, în perioada ianuarie 2023 – ianuarie 2024, un număr de 45 de făptuitori au deţinut şi au comercializat droguri de risc şi mare risc (cocaină, ecstasy, 3-CMC și canabis) și substanţe cu efect psihoactiv consumatorilor de pe raza jud Arad şi Timiş”, a declarat DIICOT.

DIICOT va audia aproape 90 de persoane în acest caz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 43 queries | Mysql time :0.014456 (s)