News Flash:

Atenție, timișoreni!

Sondajul privind calitatea vieții în Timișoara, pentru anul 2023, mai poate fi completat până luni

12 Ianuarie 2024
130 Vizualizari | 0 Comentarii


Sondajul privind calitatea vieții în Timișoara, pentru anul 2023, se încheie luni, 15 ianuarie. Primăria informează cetățenii că mai au timp până luni să completeze chestionarul.

Sondajul este deschis tuturor locuitorilor Timișoarei cu vârsta peste 18 ani. Acesta poate fi completat atât față în față, cât și online. Pentru a participa la sondaj, accesați linkul >AICI.

„Începând din 2016, Universitatea de Vest din Timișoara realizează anual „Barometrul Calitatea Vieții în Timișoara”, având ca scop furnizarea de date empirice relevante pentru administrația publică locală și toți ceilalți actori instituționali implicați în viața orașului privind situația și dinamica socială din comunitatea locală, în scopul orientării politicilor publice și proiectelor strategice locale, în context regional și național. Barometrul este realizat conform normelor metodologice din domeniu și asigură anonimizarea datelor persoanelor care oferă răspunsuri. Instrumentul de cercetare utilizat în cadrul „Barometrului Calitatea Vieții în Timișoara” este dezvoltat de un grup de cercetători în sociologie, geografie socială și științe ale comunicării de la Universitatea de Vest din Timișoara”, a declarat primăria.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006568 (s)