News Flash:

Investiție pentru revitalizarea Conacului Mocioni

Consiliul Județean Timiș vrea să cumpere o scenă de spectacole pentru Conacul Mocioni

12 Ianuarie 2024
103 Vizualizari | 0 Comentarii


Consiliul Județean Timiș va achiziționa o scenă pentru spectacole, care va fi amplasată în spatele Conacului Mocioni din Foeni. Această investiție face parte din proiectul de reabilitare, refuncționalizare și revitalizare a conacului.

„Evenimentele cultural-artistice de revitalizare care urmează a se desfășura la conac sunt destinate unui public aparținător tututor generațiilor, din țară și de peste hotare. Se preconizează organizarea de festivaluri de muzică, film, teatru, dans, precum și alte tipuri de adunări și spectacole ocazionate de manifestări locale, județene, regionale euroregionale, europene și internaționale”, se precizează din caietul de sarcini.

Consiliul Județean Timiș a lansat o licitație pentru achiziționarea unei scene pentru spectacole, care va fi amplasată în spatele Conacului Mocioni din Foeni. Scena va fi demontată și depozitată în subsol atunci când nu va fi folosită. De asemenea, ar putea fi folosită și pentru evenimente din interiorul clădirii istorice.

Licitația are o valoare de pornire de 290.000 de lei și trebuie finalizată până în 23 ianuarie. Firmele interesate pot depune oferte până la această dată.

Conacul Mocioni este în curs de reabilitare, care costă 9,5 milioane de lei. Finanțarea proiectului este asigurată de statul român prin Programul RO-CULTURA. Termenul limită pentru finalizarea lucrărilor este 30 martie 2024, pentru a nu se pierde finanțarea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006409 (s)