News Flash:

Licitațiile pentru achiziționarea produselor destinate elevilor nu au fost finalizate

Elevii din Timiș nu primesc la școală lapte, mere sau biscuiți

12 Ianuarie 2024
121 Vizualizari | 0 Comentarii


Elevii din Timiș au început școala fără lapte, mere sau biscuiți, deoarece autoritățile județene nu au finalizat licitațiile pentru achiziționarea acestor produse.

Prima licitație, pentru biscuiți uscați, a fost lansată în octombrie, cu termen de depunere a ofertelor în 5 decembrie. A doua licitație, pentru mere, a avut loc tot în octombrie, cu termen limită în 6 decembrie. Ultima licitație, pentru lapte UHT, a fost lansată în decembrie, cu termen limită în 15 decembrie.

„În prezent este în derulare procedura de achiziție pentru noi acorduri-cadru (SICAP) pentru următoarele produse: lapte UHT, măr și biscuiți uscați, astfel: acord-cadru furnizare produse – lapte UHT – procedura se află în evaluare tehnică; acord – cadru de furnizare a fructelor – măr – procedura se află în evaluare financiară; acord-cadru furnizare produse – biscuiți uscați – procedura se află în evaluare financiară”, au declarat reprezentanții Consiliului Județean Timiș.

Valoarea estimată a contractului pentru achiziționarea de mere este cuprinsă între 10,4 și 13,2 milioane de lei. Pentru furnizarea de biscuiți uscați, Consiliul Județean Timiș (CJT) va plăti între 24 și 30,5 milioane de lei. Ambele contracte vor avea o valabilitate de 4 ani, până în 2027. Laptele ce va ajunge la elevi poate costa până la 52 de milioane de lei, fiind furnizat timp de 4 ani.

Elevii ar trebui să primească, în fiecare săptămână, cel puțin două porții de mere, cinci porții de biscuiți uscați și cinci porții de lapte.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006451 (s)