News Flash:

Traficul a revenit la normal in Vama Bors

15 Decembrie 2016
934 Vizualizari | 0 Comentarii
vama bors
Timpul de asteptare in PTF Bors pentru automarfare a revenit la parametri normali, intre 10 si 20 de minute, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al ITPF Oradea, Laura Bondar. 
'Deja se lucreaza in ritm aproape normal, timpul de asteptare a scazut masiv in ultimele 24 de ore, ajungand de la 230 de minute, cat era marti in prima parte a zilei, la sub 20 de minute pentru un automarfare. De obicei, un automarfar nu sta mai mult de doua minute. La autoturisme nu sunt probleme. Oricine poate verifica situatia accesand aplicatia 'trafic online' din site-ul politiei de frontiera. Acum toate indicatoarele pe granita de vest sunt verzi. Cand e rosu, sunt probleme', a precizat Laura Bondar. 
Soferii de automarfare au fost nevoiti sa astepte marti pana in 230 de minute pentru a iesi din tara prin Vama Bors deoarece, potrivit purtatorului de cuvant, autoritatile ungare au efectuat, din nou, verificari amanuntite pentru a preveni traficul ilegal de migranti. 
Aplicatia on-line https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/ prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp (calculata in functie de valorile de trafic inregistrate la un moment dat, circumstantele locale si tipul de control adoptat inclusiv de autoritatile vamale). 
Valorile afisate pot suferi modificari in functie de dinamica traficului si situatia operativa inregistrata in punctul de trecere, respectiv la un moment dat si nu exclud initierea (efectuarea) unor controale de frontiera amanuntite, se arata pe site. 
ITPF Oradea, care in subordine PTF-urile din Arad si Bihor, recomanda soferilor informarea prealabila si tranzitarea tuturor punctelor de frontiera existente la granita, astfel incat sa se preintampine aparitia suprasolicitarilor, din punct de vedere al tranzitului, doar a unora dintre acestea, din cauza unui numar mare de calatori, intr-un timp foarte scurt. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006031 (s)