News Flash:

Patru migranti prinsi la Cenad in timp ce incercau sa treaca ilegal in Ungaria

15 Decembrie 2016
964 Vizualizari | 0 Comentarii
migranti granita
Patru solicitanti de azil din spatiul afro-asiatic au fost depistati de politistii de frontiera timiseni, in noaptea de marti spre miercuri, in zona Cenad, cand voiau sa treaca ilegal frontiera in Ungaria. 
'Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare au depistat patru cetateni straini din Congo, Camerun si Bangladesh, solicitanti de azil in Romania, care au incercat sa iasa ilegal din Romania, spre Ungaria, pe la 'frontiera verde'. Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare - I.T.P.F. 
Timisoara au declansat o actiune specifica pe linia combaterii migratiei ilegale, in urma careia au depistat in apropierea frontierei cu Ungaria, pe directia localitatii de frontiera Cenad, cele patru persoane'', arata un comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timisoara, remis, miercuri, AGERPRES. 
Cei in cauza, doi barbati si doua femei, au fost condusi la sediul Politiei de Frontiera Sannicolau Mare, pentru cercetari, unde migrantii au declarat ca intentionau sa ajunga in tari din vestul Europei. 
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cele patru persoane straine urmand sa fie predate unei echipe operative din cadrul Centrului de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil din Timisoara, pentru luarea masurile legale ce se impun. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006767 (s)