News Flash:

Patriarhia Romana: In imaginile controversate, in care apar doi barbati ce intretin relatii sexuale, este Episcopul Husilor. Va fi sfatuit sa se retraga

14 Iulie 2017
972 Vizualizari | 0 Comentarii
ps corneliu episcopul husilor 465x390 e1497940739712
Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a declarat ca dupa ce a analizat imaginile cu doi barbati intretinand relatii sexuale, aparute in spatiul public, poate confirma ca unul dintre acestia este Episcopul Husilor, Corneliu Barladeanu.
Vasile Banescu spune ca a analizat imaginile difuzate in presa si poate confirma ca barbatul care apare in imagini este chiar Episcopul Husilor, Corneliu Barladeau.
Banescu a precizat ca acesta va fi sfatuit, cel mai probabil, sa se retraga din functie.
Joi, reprezentantii Episcopiei Husi declarau ca imaginile ar fi, potrivit lui Barladeanu, trucate.
"Preasfintitul sustine ca imaginile la care faceti referire sunt trucate si la momentul de fata atat pot sa va comunic. Este in desfasurare un proces penal de santaj. Episcopul Corneliu sustine ca acele imagini nu sunt reale", a declarat Cosmin Gubernat, consilier cultural si social - misionar al Episcopiei Husilor.
Un raspuns asemanator a venit si din partea avocatului Episcopului Corneliu Barladeanu.
"Clientul meu nu recunoaste sub nicio forma imaginile respective, sustine suta la suta ca sunt trucate, ca probabil asa cum ati vazut, eu nu le-am vazut foarte bine, sunt blurate si in acelasi timp se vede ca s-a intervenit pe ele, deci clientul nu se recunoaste in film si a negat tot timpul ca ar fi existat filme cu el", a declarat avocatul Liviu Bran.
Pe 30 iunie, procurorii DNA Iasi i-au trimis in judecata pe Sebastian Jitaru, preot arhimandrit la Catedrala Episcopala Husi, Gheorghe Damian, preot de caritate la Spitalul Judetean Vaslui, si Mihai Bumbu, preot paroh la Parohia Valeni, judetul Vaslui, pentru ca l-ar fi santajat pe Episcopul Husilor, Corneliu Barladeanu.
DNA sustinea ca un inalt ierarh al Bisericii Ortodoxe Romane ar fi fost santajat de trei preoti cu materiale presupus compromitatoare, cerand in schimb functii si bani, iar surse judiciare declarau atunci corespondentului Mediafax ca persoana santajata este Episcopul Husilor, Corneliu Barladeanu. Mediafax.ro

corneliu barladeanu vasile banescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006410 (s)