News Flash:

8 zile pline de atracții, concerte cu intrare gratuită și delicii pentru timișoreni

Parcul Primăverii și-a deschis porțile pentru cei cărora le plac plimbările în aer liber

25 Aprilie 2023
190 Vizualizari | 0 Comentarii

În data de 24 aprilie, la ora 16, s-a dat startul Parcului Primăverii din cadrul Muzeului Satului Bănățean din Timișoara. Acest eveniment va avea loc timp de 8 zile și va fi plin de atracții, concerte cu intrare gratuită și delicii pentru iubitorii de mâncare.

Finanțat de Consiliul Județean Timiș, Parcul Primăverii este un loc ideal pentru o plimbare în aer liber într-un mediu vesel și promite o experiență surprinzătoare pentru toți vizitatorii. Acesta este destinat familiilor și copiilor, iar cele trei scene amenajate în natură, concertele live, zona de preparate gustoase, bazarul pentru artizani și decorul de excepție vor aștepta atât locuitorii din Timișoara, cât și turiștii.

Copiii vor avea oportunitatea să participe la ateliere gratuite de creație, unde își pot dezvolta imaginația și creativitatea și, în același timp, să își exprime ideile și sentimentele prin intermediul artei.

„Cu siguranță, vor fi multe momente pline de bucurie și emoție în cadrul activităților propuse pentru familiile cu copii. Pentru cei mici va fi amenajată o zonă de aventură care promovează mișcarea în aer liber, vor fi spectacole de teatru și alte elemente captivante pentru a-i ține ocupați. Nu vor lipsi nici tururile ghidate gratuite oferite de Muzeul Satului Bănățean cu plecare de la troiță, din apropierea intrării în muzeu”, a declarat Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Începând cu ziua de vineri, 28 aprilie și până luni, 1 mai, vor avea loc concerte cu nume mari din industria muzicală pe scena principală.

În prima seară, vineri, 28 aprilie, la ora 21:00, va avea loc concertul trupei A.S.I.A, care a fost foarte apreciată în topurile muzicale românești de-a lungul mai multor ani.

Sâmbătă, 29 aprilie, la aceeași oră, Alina Eremia, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, va urca pe scenă cu mult entuziasm și cu hituri muzicale cunoscute.

Duminică, 30 aprilie, la ora 21:00, fanii înfocați ai trupei The Motans vor avea parte de un concert pe scena principală a Parcului Primăverii.

În ultima seară, luni, 1 mai, trupa VAMA va încheia evenimentul cu un concert de la ora 21:00. Aceasta va fi ocazia de a celebra succesul celei de-a doua ediții a Parcului Primăverii.

Parcul Primăverii este cel mai mare festival multicultural din regiune, care promovează reconectarea la natură și promite opt zile pline de distracție la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

Pentru mai multe detalii despre program și atracțiile pregătite pentru locuitorii din Timișoara, puteți accesa website-ul www.parculprimaverii.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004742 (s)