News Flash:

Livrator de mâncare prins în zona pietonală

Polițiștii locali au depistat un conducător auto cu autoturismul în zona pietonală a municipiului Timișoara, fără permis

24 Aprilie 2023
210 Vizualizari | 0 Comentarii


În după-amiaza zilei de sâmbătă, polițiștii locali care patrulau prin municipiul Timișoara au observat un șofer care a intrat cu mașina în zona pietonală de pe strada Victor Vlad Delamarina. Șoferul a fost oprit și identificat ca fiind un bărbat de 43 de ani din Periam, județul Timiș. Potrivit Poliției Locale Timișoara, când i s-au cerut actele, el a declarat că nu are permisul de conducere la el. Verificându-se în baza de date, s-a constatat că acesta avea permisul suspendat.

„Bărbatul a declarat că a mers să preia niște comenzi de la un restaurant din zonă, având contract cu una din firmele de livrare produse. El a fost sancționat cu 290 lei conform OUG 195/2002 pentru că a intrat cu mașina în zona pietonală și a fost chemat și un echipaj de la Biroul Rutier pentru continuarea cercetărilor deoarece a circulat cu permisul suspendat”, a transmis Poțiția Locală Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005284 (s)