News Flash:

Scandal în Piața Unirii din Timișoara

Mai multe persoane s-au încăierat pe o terasă din oraș

24 Aprilie 2023
218 Vizualizari | 0 Comentarii

În jurul orei 22:00, în data de 22.04.2023, polițiștii de la Secția 1 Timișoara au primit un apel cu privire la un conflict care a avut loc între mai multe persoane la o terasă din Piața Unirii. La fața locului au fost trimise două mașini de poliție și o mașină de jandarmi, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul secției pentru audieri.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul ca doi bărbați în vârstă de 28 de ani, în timp ce se aflau pe o terasă din Piața Unirii, au fost abordați de către alți doi bărbați în vârstă de 28 și, respectiv 55 de ani, cu privire la un conflict mai vechi, ulterior discuția degenerând într-o aplicare reciprocă de loviri.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma probatoriului administrat, cei 4 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Hunedoara”, a declarat IPJ Timiș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005188 (s)