News Flash:

Ce se mai întâmplă prin Timișoara

Parcarea Parcului Industrial Tehnologic Timișoara va fi dotată cu sistem inteligent

24 Aprilie 2023
217 Vizualizari | 0 Comentarii


În Parcul Industrial Tehnologic Timișoara va fi instalat un sistem inteligent pentru parcarea camioanelor, iar 40 de locuri de parcare au fost amenajate în acest sens. Lucrările de instalare a acestui sistem în PITT, situat pe Calea Torontalului, sunt aproape de finalizare.

„În urma investiției Consiliului Județean Timiș de amenajare a unei noi parcări în incinta PITT, care poate găzdui până la 40 de TIR-uri, Direcţia de Prestări Servicii Timiş desfășoară în prezent lucrările de implementare a unui sistem de parking, dotat cu bariere, monitorizare inteligentă a ocupării locurilor de parcare și automate de plată, atât pentru noua parcare, cât și pentru parcările existente (TIR + autoturism) din proximitatea Vămii Timișoara”, au transmis reprezentanții instituției.

De săptămâna viitoare, tarifele propuse spre aprobare vor fi postate pe pagina oficială a Consiliului Județean Timiș în cadrul transparenței decizionale. După finalizarea perioadei de probă a întregului sistem, aceste tarife vor fi aplicate pentru accesul în parcări.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005965 (s)