News Flash:

Nou spațiu cultural în orașul de pe Bega

Parcul de Sculptură din Timișoara devine Grădina Triade

18 Iunie 2024
127 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro

Arhitectură, muzică, artă vizuală și spectacole de teatru își vor găsi locul în noul spațiu cultural al Timișoarei: Grădina Triade. După 20 de ani de la deschidere, Parcul de Sculptură Triade din Timișoara se transformă. Sculpturile monumentale, care au format cel mai mare parc urban de sculptură în aer liber din România, vor fi relocate.

Grădina Triade va deveni un spațiu dinamic, destinat coagulării comunitare și formării publicului din vecinătate. Începând cu 21 iunie, în noul spațiu reconfigurat în cadrul proiectului „Grădina Triade – spațiu polimorf”, vor avea loc diverse activități: evenimente lunare de arhitectură, muzică, artă vizuală și poezie, spectacole de teatru, proiecții de film, tururi ghidate, întâlniri cu copiii și Sărbătoarea Zilei Cartierului.

Proiectul este inițiat de Fundația Interart Triade, cu sprijinul Institutului Cultural Francez, Asociației Centrul Cultural Plai, Universității Politehnica Timișoara, Școlii Waldorf, Bienalei timișorene de arhitectură BETA, Asociației Culturale Auăleu și Asociației Braytim.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006402 (s)