News Flash:

Oana Roman a luat foc pe Instagram. ”Barbatii injura si umilesc femeile, le bat... ”

11 Octombrie 2021
518 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

In ultima perioada, Oana Roman este din ce in ce mai vocala si alege sa isi spuna probleme in online, in fata fanilor. Daca pana acum, cei care o urmaresc erau obisnuiti cu Oana care sa dea replica celor care o critica, de data asta, Oana a ales sa traga un semnal de alarma despre conditia femeii in Romania si despre cum aceasta este tratata de un barbat.

Oana Roman a tunat si a fulgerat zilele astea pe Instagram. Vedeta a fost injurata in benzinarie de catre milionarul Dan Nicorescu. Acel episod a marcat-o profund pe fiica lui Petre Roman si a simtit nevoia sa le semnaleze tuturor ca nu este normal ca intr-o tara civilizata, barbatii sa se poarte asa cu femeile. 

”Suntem tara in care barbatii injura si jignesc femeile la toate colturile, le bat, le umilesc, le abuzeaza, le insala si le batjocoresc, iar ele daca povestesc sau cer dreptate li se spune sigur ai facut tu ceva. Suntem tara in care nu vorbim despre menstruatie, boli si probleme psihice pentru ca e rusine si vai ce o sa zica lumea.  Suntem primitivi si limitati, ignoranti si ramasi in urma sute de ani. Ne place sa judecam, sa comentam, sa barfim, sa facem rau, sa ne bucuram de raul altora. Sa aratam cu degetul pe altii, doar ca sa nu mai vedem cat de rai, tristi si urati sufleteste suntem. Suntem analfabeti functional si emotional. Nu vom fi o tara ca afara, practic, niciodata daca vom continua asa .Oricat de mult ne-am dori unii dintre noi.  Suntem tara in care cred ca functioneaza cel mai bine teoriile conspiratiei care parca au fost inventate pentru noi.”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007731 (s)