News Flash:

O tanara a vrut sa-l testeze pe iubitul ei si i-a scris acestuia ca relatia s-a terminat. Reactia lui a surprins-o foarte tare, nu se astepta la asa ceva

5 Octombrie 2017
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
tanara

Această poveste circulă de ceva vreme pe internet. este despre o femeie care a decis să își pună relația la încercare, dar a învățat o lecție foarte dură făcând asta. Iată cum a procedat și care a fost rezultatul care a distrus-o.

După ce pasiunea de la începutul relației s-a stins, această femeie a venit cu o ideea care ei i s-a părut genială. A vrut să-și testeze iubitul pentru a vedea ce simte el despre relația lor și care ar fi reacția lui dacă l-ar părăsi.

Așa că într-o bună zi femeia i-a scris acestuia o scrisoare în care îl anunța că relația lor s-a terminat, că i-a ajuns și că nu mai vede de ce ar continua așa. Tot ce voia era o reacție de la el, nu dorea cu adevărat să se despartă.

După ce a terminat scrisoare, a pus-o pe biroul iubitului ei, acolo unde știa că o va găsi foarte repede, apoi s-a ascuns sub patul lui, așteptând, pândind după reacția mult-dorită.

Când bărbatul a ajuns în sfârșit acasă și a citit scrisoarea, femeii nu i-a venit să creadă ce a spus. A început să fluiere, și a luat telefonul. A sunat pe cineva și i-a spus: ,,Bună, dragă. Proasta în sfârșit a înțeles care-i treaba, și-a dat seama că o înșel. În sfârșit m-a părăsit. Ce greșeală, relația asta. Sunt atât de fericit să fiu liber. Ce bine dacă te întâlneam pe tine înainte să o întâlnesc pe ea. Ne vedem curând!”.

as13

Femeii nu-i venea să creadă, bărbatul și-a strâns câteva lucruri și a plecat. Imediat ce a auzit ușa închizându-se, a ieșit afară, dar pe birou era o a doua scrisoare. Când a citit-o a intrat în pământ de rușine, uite ce-i scrisese iubitul ei:

,,Data viitoare când mai încerci să mă păcălești, să ai grijă ca picioarele să nu-ți iasă de sub pat. Am plecat doar până la magazin. Ne vedem curând, Iubire.”.


internet femeie pasiunea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009419 (s)