News Flash:

Zodiile care o duc cel mai bine astazi

4 Octombrie 2017
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0
Horoscop 4 octombrie 2017. Berbecii sunt aspri cu apropiatii. In replica, acestia vor refuza dialogul, pe termen lung

Horoscop 4 octombrie 2017 – Berbec

Asprimea pe care vrei neaparat sa o arati astazi unor apropiati poate deveni motivatia lor pentru a refuza orice fel de dialog cu tine, pe termen lung.

Horoscop 4 octombrie 2017 – Taur

Exista deja suficienta tensiune in relatiile cu superiorii, ar fi bine sa nu o sporesti si tu cu diverse solicitari, doar pentru ca vrei sa vezi cata influenta ai asupra lor.

Horoscop 4 octombrie 2017 – Gemeni

Daca vrei sa te bucuri de sfaturi bune si de ajutorul sincer pe care pot sa ti-l ofere ceilalti, va trebui sa fii tu generos cu ei, mai intai.

Horoscop 4 octombrie 2017 – Rac

E nedrept fata de tine sa iti colorezi viitorul in culori sumbre, doar pentru ca s-au stricat anumite relatii cu cei din anturaj. Mai bine gasesti o cale de dialog cu acei oameni.

Horoscop 4 octombrie 2017 – Leu

Ar fi bine sa te preocupe consumul excesiv de resurse creat de o nemultumire la care nu vrei sa renunti. Poate ca a venit momentul sa iti schimbi atitudinea.

Horoscop 4 octombrie 2017 – Fecioara

Dialogurile cu partenerii de baza au un substrat mai bogat decat pare la prima vedere. Este important sa analizezi totul cu atentie, la rece.

Horoscop 4 octombrie 2017 – Balanta

Ai nevoie de cooperare, de dialog si de caldura generata de relatiile armonioase, nu conteaza ce loc ocupa omul respectiv in viata ta.

Horoscop 4 octombrie 2017 – Scorpion

Evaluarile pe care le faci celor dragi si sentimentelor care va unesc sunt profund subiective, chiar se apropie foarte mult de iluzii – si pozitive, si negative.

Horoscop 4 octombrie 2017 – Sagetator

Ai nevoie de calm si de recuperarea vitalitatii, chiar de astazi incepand, pe fondul unor complicatii relationale cu cei din familia extinsa.

Horoscop 4 octombrie 2017 – Capricorn

Este important sa accepti rolul primordial al relatiilor de calitate pe care trebuie sa le construiesti, ca sa te asiguri ca planurile tale vor merge asa cum iti doresti.

Horoscop 4 octombrie 2017 – Varsator

Te uiti cu un ochi la resursele financiare si cu celalalt la sansele de a primi ajutor din partea apropiatilor. Balanta inclina in defavoarea unor mai bune relatii cu ei.

Horoscop 4 octombrie 2017 – Pesti

Te apasa anumite responsabilitati – de exemplu, momentele in care esti nevoit sa le atragi atentia unor apropiati ca gresesc si cum anume fac acest lucru.

sursa: Libertatea

horoscop berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009598 (s)