News Flash:

Actrita care l-a inspirat pe Tudor Chirila sa scrie piesa "Nu am chef azi" DEZVALUIE cum a fost cucerita de artist. "Pot sa spun ca m-a atras"

5 Octombrie 2017
880 Vizualizari | 0 Comentarii
tudor chirila2
Dorina Chiriac (44 de ani), prima iubita a lui Tudor Chirila si femeia care l-a facut sa scrie piesa ”Nu am chef azi”, ajunsa un hit al anilor ’90, a facut cateva dezvaluiri emotionante despre barbatul cu care a format un cuplu timp de sapte ani.
”Tanarul Tudor de 19 ani activa ca un rebel fara cauza. Pe mine barbatii m-au cucerit cu non-abilitatile lor. In ce-l priveste pe Tudor pot sa spun ca m-a atras in momentul in care l-am vazut dansand. Dansa cu o credinta imensa, cu bucurie, cu exuberanta, foarte organic, dar, cumva, la ora aia, neterminat in miscari. In afara faptului ca e un artist integru, Tudor Chirila e un om integru”, a dezvaluit actrita la Europa FM.
Dupa despartire, Tudor si Dorina au ramas in relatii apropiate. ”Tudor m-a ajutat foarte mult. Acum vorbesc cu aceasta voce si datorita lui. El m-a vazut pe scena si mi-a atras atentia ca s-ar putea sa am niste probleme”, a adaugat Dorina, care a facut ulterior niste investigatii si a trecut printr-o operatie la nivelul corzilor vocale.
Pana acum, singurele referiri la aceasta relatie erau dintr-un interviu mai vechi pentru revista Playboy. ”M-am certat cu iubita mea de-atunci - Dorina Chiriac - intr-o seara, dupa care m-am asezat la masa si am scris, in 20 de minute, «Nu am chef azi». Prin '96, oamenii o duceau foarte greu in Romania. Stiu ca exista conceptia ca oamenii trebuie sa stea impreuna pentru copiii lor; e o forma de ipocrizie pentru ca relatiile se deterioreaza adesea, oamenii se insala, isi vorbesc urit, isi submineaza familia”, a marturisit Tudor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012817 (s)