News Flash:

"De cand m-a servit vecina cu acest deliciu, rad cartofi in fiecare zi! Nu ma mai pot satura" Incearca si tu aceasta reteta delicioasa acasa

3 Octombrie 2017
1725 Vizualizari | 0 Comentarii
cartofi
Pentru prima data vafele crocante cu sirop au fost pregatite in Germania. Inca din secolul al XIII-lea acest deliciu a cucerit Franta si Belgia. Vafele belgiene cu inghetata, pana in prezent sunt considerate unul din cele bune deserturi, ce pot fi servite cu cafea. Daca dispuneti de un aparat de vafe, puteti experimenta atat cu vafe dulci pentru desert, cat si cu vafe din cartofi, cascaval sau chiar ceapa. Va prezentam mai jos o reteta de vafe din cartofi. Acestea pot fi servite la micul dejun sau in calitate de o gustare.
Ingrediente
200 g de cartofi
1 ou
25 g de faina
75 g de smantana
2 linguri ulei de floarea soarelui
sare
piper negru macinat
Mod de preparare
Curatati cartofii si dati-i prin razatoarea mica. Scurgeti-i de suc.
Amestecati cartofii cu smantana, oul, sarea si piperul negru macinat.
Adaugati uleiul si amestecati.
Treptat, adaugati faina, amestecand incontinuu.
Turnati aluatul cu o lingura in aparatul de vafe, bine incins.
Coaceti-le pana se rumenesc.
Serviti cu sos de iaurt si usturoi sau sos tzaziki!
Bucatarul.ru

cartofi faina smantana floarea soarelui sare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009153 (s)