News Flash:

Marcel Toader a trecut prin clipe dramatice. A fost la un pas de moarte

5 Octombrie 2017
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
marcel toader si maria
In urma cu cativa ani, Marcel Toader a trecut prin momente dramaticeOmul de afaceri a ajuns pe masa de operatii, dupa ce a acuzat dureri mari in zona inimii si nu a mai putut sa respire minute intregi!

Cunoscut ca un tip puternic, atletic si fara sa fie macinat de vreo problema majora, Marcel Toader a avut si el sanatatea subreda, ba chiar a fost la un pas de moarte!

“Nimic nu prevestea o asemenea nenorocire! Era pe la inceputul lunii noiembrie, iar Marcel s-a dus la un targ de nunti, pentru a-si ajuta sotia la stand-ul pe care ea il avea in cadrul evenimentului! Nici nu a inceput bine ziua, caci, fara sa fi avut ceva pana atunci, barbatul a simit o durere in piept ca o gheara, apoi, incet, incet, nu a mai putut sa respire! Speriati, apropiatii au chemat ambulanta si Toader a fost transportat de urgenta la Spitalul Militar! Starea grava in care se afla i-a determinat pe medicii sa nu mai stea pe ganduri! L-au si bagat in sala de operatii si, intr-o ora si jumatate, i-au montat un stent! In cazul in care Marcel ar mai fi intarziat putin, si-ar fi pierdut viata! De altfel, doctorul care i-a facut interventia i-a spus clar, la prima vizita dupa interventia chirurgicala, ca mai avea 15 minute si inima ii ceda! Asa, a avut noroc si s-a salvat”, au dezvaluit apropiatii fostului rugbyist pentru WOWbiz.ro.

marcel toader momente dramatice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011810 (s)