News Flash:

Caz incredibil în județul Vaslui

O tânără din comuna vasluiană Banca a fost diagnosticată greșit de medicii din Bârlad

7 Iunie 2023
561 Vizualizari | 0 Comentarii


O fată de 17 ani din comuna Banca, județul Vaslui, a primit un diagnostic greșit de la medicii din Bârlad și a fost operată de apendicită. După trei săptămâni, medicii din Iași au descoperit că de fapt fata avea o tumoare la colon și acum se luptă pentru viața ei. Eleva de la Liceul "Petru Rareș" din Bârlad trece în prezent printr-o situație extrem de dificilă, conform adevarul.ro.

La vârsta de 17 ani, tânăra a primit un diagnostic greșit și a fost operată de apendicită la spitalul din Bârlad. Când starea ei de sănătate s-a deteriorat, a fost transferată la Iași, unde medicii au descoperit că, de fapt, avea o tumoare la colon și nu necesită intervenția chirurgicală menționată anterior.

Totul a început cu o simplă balonare în toamna anului trecut, dar nici fata, nici mama ei nu au acordat prea multă importanță până când durerile nu au devenit insuportabile. Andrada, originară din comuna Banca din județul Vaslui, a fost consultată de mai mulți medici pentru a afla cauza durerilor severe din zona abdominală.

Timp de trei săptămâni, medicul de familie, precum și câțiva medici de la clinici private și de la spitalul din Bârlad, au diagnosticat greșit apendicita. Pe 7 aprilie, tânăra de 17 ani a fost operată de apendicită la Bârlad, iar ulterior starea ei de sănătate s-a înrăutățit tot mai mult. A fost transferată la Iași, unde se află acum în stare critică.
„Totul a început cu o constipație, nu am crezut că este un motiv de îngrijorare, până când a început să se plângă tot mai des că o doare burta. Am fost la diferite spitale din Bârlad, mai mult decât atât, am făcut și analize, și ecografii la o clinică privată, însă toți medicii ne spuneam că nu este niciun motiv de îngrijorare, pentru că este o simplă balonare care se va remedia printr-o dietă echilibrată.


Ne-am îmbătat cu apă rece și am venit acasă, dar într-o seară s-a simțit atât de rău încât am ajuns cu ea la Urgențe, unde mi-au operat-o de apendicită. Lucru care nu era necesar, fata mea nu avea probleme cu apendicul.


După prima săptămână de la operație, fata s-a simțit și mai rău, am încercat să ținem legătura cu medicul de familie. Imediat după, am ajuns din nou la Urgențe, unde ni s-a spus că a făcut un periton după operație. Burta ei era infectată toată, dar toată lumea spunea că este bine și că nu avem niciun motiv de îngrijorare.


Ni s-a dat un bilet de trimitere pentru Spitalul “Sf. Maria” din Iași, însă doar pentru a face niște investigații. La Iași, după jumătate de oră au internat-o, diagnosticată cu tumoare la colon”, a afirmat Dorina Cătălina Ișfan, mama copilei.


În prezent, adolescenta se află internată în Secția de Chirurgie ATI a Spitalului Clinic de Urgențe pentru Copii "Sf. Maria" din Iași și a suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea tumorii de la colon.

Mama adolescentei, într-o stare disperată, îi roagă acum pe oamenii cu suflet mare să doneze sânge pentru a-i salva viața copilului său.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004720 (s)