News Flash:

CJT anunță!

Lucrările la drumul care face legătura între Timișoara și Autostrada A1 sunt gata în proporție de 75%

15 Noiembrie 2023
144 Vizualizari | 0 Comentarii


Drumul care leagă Timișoara de Autostrada A1 este finalizat în proporție de 75%, conform declarațiilor reprezentanților CJT. Se asigură că șoseaua, extinsă la patru benzi, va fi deschisă traficului până la data de 15 decembrie.

„Deja 75% din această porțiune de drum județean este lărgită la patru benzi, la primul strat de asfalt. Urmează, așa cum ne-am planificat, ca până în 15 decembrie, să dăm drumul la patru benzi, de la Timișoara și până la autostradă, pe întreaga lungime a acestui drum județean”, a transmis Alin Nica, președintele CJ Timiș.


În ceea ce privește tronsonul 1 al drumului, constructorul se ocupă de intersecții, de lucrările la borduri și de semnalizarea rutieră, aceste activități fiind deja finalizate. În același timp, pe tronsonul 2 se desfășoară lucrări la calea ferată.

„La calea ferată se lucrează zi-lumină, oamenii lucrează și după lăsarea întunericului. Chiar acum se toarnă deja asfaltul pe jumătate din lățimea drumului și până la finalul săptămânii vom da drumul și acolo la circulație pe partea care va fi deja finalizată. Tronsonul doi este deja marcat, este deja funcțional”, a mai precizat Alin Nica.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005742 (s)