News Flash:

Atenție!

Se oprește apa! Au loc intervenții Aquatim pe artere principale din Timișoara

15 Noiembrie 2023
126 Vizualizari | 0 Comentarii


În Timișoara, se desfășoară lucrări de reparații la conductele de apă de pe mai multe artere principale, iar pe durata acestor intervenții, Aquatim va opri furnizarea apei pentru consumatori.

Joi, 16 noiembrie, între orele 8-18, va avea loc un branșament de apă la intersecția străzilor Chișodei și Cercului. Pe parcursul lucrărilor, furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Dimineții, Cercului, Bujorilor, Galileo Galilei, Chișodei și la magazinul Lidl din zonă. De asemenea, în Giroc și Chișoda, presiunea apei va fi redusă.

În aceeași perioadă, între orele 8-18, se vor efectua două conectări de conducte la intersecția străzii Aurel Popovici cu Bulevardul Take Ionescu. Aceste lucrări fac parte din proiectul CL12 - Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2. Pe durata acestora, furnizarea apei va fi oprită pe străzile Aurel Popovici, Bulevardul Take Ionescu (între străzile Aurel Popovici și Mihail Kogălniceanu), Martir Sebastian Iordan, Constantin Brâncuși, Zurobara, la Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, la Grădinița Nr. 33 și la Punctul Termic de pe strada Martir Sebastian Iordan.

Între orele 8-18, se va realiza și o conectare de conducte pe strada Locotenent Ovidiu Balea, iar pe durata lucrărilor, furnizarea apei va fi întreruptă pe această stradă.

Începând cu 16 noiembrie, ora 21, până pe 17 noiembrie, ora 6, se va efectua o conectare de conducte pe strada Simion Bărnuțiu, la colț cu Piața Badea Cârțan. Aceste lucrări sunt parte a proiectului CL12 - Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor, furnizarea apei va fi oprită pe Bulevardul Take Ionescu (între strada Enric Baader și Piața Badea Cârțan), strada Simion Bărnuțiu și Piața Badea Cârțan.

Între 16 noiembrie, ora 7, și 17 noiembrie, ora 22, vor avea loc lucrări de mentenanță la Stația de Tratare a Apei din Boldur. În acest interval, se va înregistra o scădere a presiunii în localitate.

La reluarea furnizării normale a apei, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Având în vedere că această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă consumatorilor să evite utilizarea apei în scopuri menajere până la limpezirea completă. Totodată, se sugerează ca utilizatorii să stocheze o rezervă adecvată de apă pentru perioada menționată.

Pentru informații suplimentare sau asistență, clienții pot apela CALL-CENTER/ DISPECERAT la numărul 0356 914, disponibil 24/7.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005463 (s)