News Flash:

Invitație la un eveniment cu adevărat special

La UVT are loc miercuri, 15 noiembrie, Conferința „Dialoguri Literare în Capitala Europeană a Culturii”

14 Noiembrie 2023
147 Vizualizari | 0 Comentarii

Universitatea de Vest vă invită la un eveniment deosebit, o celebrare a puterii cuvintelor și a magiei culturii. Conferința „Dialoguri Literare în Capitala Europeană a Culturii” aduce în prim-plan doi scriitori remarcabili: Mircea Dinescu și Marcel Tolcea. Evenimentul excepțional va avea loc pe 15 noiembrie, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara, începând cu ora 18:00.

Această seară specială pune în prim plan doi scriitori de renume, fiecare cu o carieră literară remarcabilă și contribuții semnificative la patrimoniul cultural al României. Mircea Dinescu, poet, scriitor și publicist cu o carieră impresionantă, distins cu numeroase premii literare prestigioase, inclusiv Premiul Herder, Premiul Uniunii Scriitorilor pentru Poezie și Premiul Academiei Române pentru Literatură, va fi însoțit de Marcel Tolcea, doctor în filologie, poet, eseist și publicist, un profesor dedicat la Universitatea de Vest și fost director al Muzeului de Artă din Timișoara.

Participarea la acest eveniment este condiționată de înregistrare prealabilă, prin completarea formularului disponibil la adresa: https://forms.gle/jKWEND86j1CkVgZm9.

Acest proiect este inclus în programul de comunicare al Timișoarei – Capitală Europeană a Culturii în 2023. Este un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii. Programul cultural național „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” beneficiază de sprijin financiar din partea Municipiului Timișoara, Ministerului Culturii și Consiliului Județean Timiș. Printre partenerii principali se numără Banca Transilvania, Catena, Cramele Recaș, Linde Gaz România, Iulius Town și Profi. Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați pagina de Facebook „La UVT, Cultura este Capitală”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008232 (s)