News Flash:

Aproape 50 de migranti gasiti de politisti, in weekend, pe strazile din Timisoara

26 Iulie 2021
518 Vizualizari | 0 Comentarii
migranti

Actiuni ale politistilor de frontiera alaturi de ceilalti colegi din MAI, la Timisoara. Oamenii legii au verificat zonele in care se aduna de obicei migranti si au gasit peste 50 de persoane care nu isi justificau prezenta acolo. Vor fi trimise spre centrele de azil la care sunt inregistrati in tara.
 
 
Oamenii legii au actionat sambata si duminica in mai multe zone din oras in care se aduna de obicei migrantii. Au gasit acolo 54 de cetateni din Afganistan, Pakistan si Bangladesh, cu varste cuprinse intre 12 si 27 de ani.

„In cadrul verificarilor s-a stabilit faptul ca acestia sunt cetateni din Afganistan, Pakistan si Bangladesh cu varste cuprinse intre 12 si 27 de ani, majoritatea cu documente temporare de identitate pentru solicitantii de azil, dar care nu isi justificau prezenta pe raza municipiului Timisoara. Dupa finalizarea tuturor verificarilor, solicitantii de azil vor fi sprijiniti pentru a se intoarce in Centrele Regionale de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil din tara unde sunt cazati si inregistrati”, transmit politistii de frontiera timiseni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006248 (s)