News Flash:

Ultimul avertisment pentru firmele care refac Parcul Civic din Timisoara. Ce se intampla daca nu termina in 20 de zile

26 Iulie 2021
501 Vizualizari | 0 Comentarii
parcul civic

Potrivit viceprimarului Ruben Latcau, firma care le executa are la dispozitie trei saptamani sa le termine.

Pentru modernizarea Parcului Civic, executant este Asocierea Elf Road SRL – D& Garden Design SRL, care a castigat licitatia, cu o valoare a contractului de 5,6 milioane de lei, cu TVA inclus.

„La Parcul Civic am semnat contractul aditional, au fost sistate lucrarile dupa ce au intervenit cei de la Erbasu sa refaca reteaua de termoficare. Din pacate, am avut planificate niste investitii fara sa ne gandim cum se intercaleaza unele peste altele. Administratia trecuta a dat drumul la lucrari in Parcul Civic, a facut reparatii la trotuare pe Loga, iar in acest an suntem nevoiti, si ne dorim sa facem acest lucru, sa schimbam reteaua de termoficare.

Si atunci am avut o situatie care pe amplasamentul unde se lucra s-au tras retele de irigatie, s-au facut sapaturi. A trebuie sa intre constructorul, Erbasu, iar in cazul termoficarii pana la urma vorbim de un spatiu destul de generos. Lucrarile de termoficare au fost finalizate, au inchis, vor reface ceea ce au distrus. Joi am semnat un act aditional la contractul cu cei care fac Parcul Civic si au 20 de zile sa finalizeze. Practic, saptamana viitoare vor incepe lucrarile. Daca nu vor termina in 20 de zile vor fi penalizati”, ne-a declarat viceprimarul Ruben Latcau.

Lucrarile vizeaza montarea de pavele pe alei, alei asfaltate, alei cu pavele tip frunza, alei si piateta pavate cu lespezi de piatra, 82 de stalpi de iluminat cu doua corpuri, patru pergole, 115 banci din lemn, cinci banci din piatra, doua banci circulare Sole si doua rastele de biciclete.

Va aparea si o fantana ornamentala cu diametrul de peste patru metri, intr-o piateta din vecinatatea Salii 2. Vor fi plantati aproape o mie de arbori si arbusti, pini, tuia, magnolii si liliac, arborele de lalea, rhododendron, hortensii, lavanda, azalee si aproape 4.000 de fire de trandafiri.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007045 (s)