News Flash:

Amenzi maxime pentru doua persoane care au aruncat gunoi pe strada, duminica, la Timisoara

26 Iulie 2021
478 Vizualizari | 0 Comentarii
gunoi

Amenzi maxime pentru doua persoane, duminica, la Timisoara. Ele au fost sanctionate de politistii locali dupa ce au fost prinse ca au aruncat gunoi pe domeniul public. Vor trebui sa faca si curatenie.
 
 
Prima persoana a abandonat, duminica, mai multe deseuri menajere, dar si cartoane, la intersectia strazilor Gheorghe Doja cu Romuluis. A doua a aruncat mai multe deseuri menajere pe strada Sibiu, in dreptul imobilului cu numarul 2. In ambele cazuri politistii locali au aplicat amenda maxima, cate 6.000 lei pentru fiecare persoana.

„In ambele situatii s-a aplicat si somatia sa faca dovada ridicarii deseurilor de pe domeniul public. Politia Locala Timisoara recomanda cetatenilor certati cu legea si cu bunul simt sa nu mai arunce pe domeniul public gunoaie deoarece faptul ca este weekend nu ii va scuti de amenzi. Politistii locali actioneaza permanent, si sambata si duminica, si pe timp de noapte, iar cei surprinsi in postura de persoane care incalca legea vor fi drastic sanctionate”, transmit reprezentantii Directiei Politiei Locale Timisoara.

Cei care observa persoane care abandoneaza deseuri pe domeniul public pot sesiza faptele la 0256.968 sau 0256.246.112. Chiar si in weekend.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006913 (s)