News Flash:

Eveniment șocant la Târgu Jiu

O întreagă familie a ajuns la spital, după ce a mâncat ciorbă cu insecticid

12 Mai 2023
361 Vizualizari | 0 Comentarii

Eveniment È™ocant la Târgu Jiu! Toată o familie a ajuns la spital după ce au consumat o ciorbă contaminată cu insecticid sâmbătă. Soacra a venit în vizită la noră È™i i-a pregătit o ciorbă în timp ce aceasta nu era acasă. Din neatenÈ›ie, femeia a confundat o sticlă pe care credea că este apă cu una care, de fapt, conÈ›inea insecticid.

După ce au mâncat ciorba contaminată, trei copii È™i trei adulÈ›i au fost transportaÈ›i la Spitalul de Urgență din Târgu Jiu. DeÈ™i nu prezentau simptome imediate, femeile È™i-au dat seama abia după ce au terminat de mâncat din farfurie că au gustat de fapt insecticid, conform informaÈ›iilor publicate în Observator.

Printre victime se numără È™i doi bebeluÈ™i, în vârstă de 8 È™i 10 luni. Medicii le-au efectuat imediat analizele, însă, din fericire, investigaÈ›iile nu au evidenÈ›iat prezenÈ›a substanÈ›elor toxice în sânge. Cel mai probabil, acestea s-au evaporat în urma fierberii. Se pare că insecticidul respectiv nu este atât de toxic precum se credea È™i poate provoca, în cel mai rău caz, doar o senzaÈ›ie de greață, conform sursei citate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005143 (s)