News Flash:

O noua veste proasta pentru Elena Udrea

1 Mai 2015
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
Unul din avocatii Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a declarat joi pentru MEDIAFAX ca aceasta a fost luata prin surprindere de mutarea sa la Targsor, unde pana marti, cand ii va putea fi alimentat cardul de penitenciar, nu isi va putea cumpara nimic de la magazinul inchisorii.
Alexandru Chiciu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca si-a vizitat clienta la Penitenciarul Targsor si ca starea generala a acesteia este una de mahnire si surprindere totodata.
"Starea de spirit a Elenei Udrea este schimbata, impactul ei cu mediul penitenciar este unul evident, are o reala problema in a se gandi ca in perioada urmatoare va fi vizitata de catre membrii familiei sau cunostinte in alte conditii decat cele in arest preventiv, respectiv fiind separata de acel geam protector specific mediului de penitenciar, este evident un alt stil si un alt tratament pe care il are, specific deja persoanelor condamnate, pentru ca vorbim de un penitenciar, iar impactul pe care l-a avut mutarea ei in penitenciar este unul foarte important", a precizat Chiciu, adaugand ca personalul penitenciarului s-a comportat pana la acest moment ireprosabil fata de clienta sa.
Avocatul a precizat ca atat Udrea, cat si apararea ei sunt surprinse de aceasta mutare deoarece ea nu a fost anuntata. Din datele cunoscute de ei, Udrea nu figura miercuri pe lista de transfer, a spus Chiciu. Mediafax.ro

alexandru chiciu penitenciarul targsor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005830 (s)