News Flash:

Vesti bune pentru soferi! Se circula normal pe strada Stefan cel Mare, dupa un an de restrictii

30 Aprilie 2015
1384 Vizualizari | 1 Comentarii
Lucrarile de pe strada Stefan cel Mare au inceput in primavara anului trecut, in aprilie. Strada a intrat in reabilitare pe tronsonul de la strada Stefan Octavian Iosif la strada 1 Decembrie printr-un proiect pe fonduri europene in valoare de aproximativ 24,7 milioane de lei.
Termenul de executie era de 9 luni, dar lucrarile au fost sistate peste iarna, fiind reluate in aceasta primavara.
In zona s-a circulat cu restrictii pe durata santierului, pe cate doua benzi, cand pe un sens de mers, cand pe altul, si o perioada a fost intrerupta si circulatia tramvaielor, scrie tion.ro.
Strada Stefan cel Mare a fost reabilitata, pe ultima portiune de drum care era in lucrari s-au realizat marcajele, s-au plantat arbori pe ambele parti, iar in cursul zilei de miercuri a fost deschisa in sfarsit circulatia pe toate benzile.
Intersectia cu strada Stefan Octavian Iosif, cea de langa biserica, a fost semaforizata, iar noile semafoare functionau deja miercuri.
Ramane de vazut cum se va ”comporta” carosabilul… Primarul Nicolae Robu declara, in urma cu circa o luna, ca pe prima portiune de drum deschisa deja circulatiei, pe sensul dinpre Fabrica de Bere spre 1 Decembrie deci, se impun deja remedieri. Edilul afirma insa ca acest lucru este normal, pentru ca traficul a fost infernal, si trebuie facute toate retusurile necesare pana la receptia lucrarii…
Oricum, in zona nu s-a terminat cu blocajele in trafic nici acum, odata cu redeschiderea circulatiei pe toate benzile, pentru ca unele… sunt ocupate de masini parcate, reclama soferii.
Lucrarile de pe strada Stefan cel Mare au fost executate de firma Porr Construct si nu au fost lipsite de incidente. Printre altele, muncitorii societatii au reusit anul trecut sa provoace daramarea unui zid in timp ce lucrau cu excavatorul la baza unei cladiri – puteti urmari filmul acelei intamplari pe www.tion.ro -, iar un conducator auto a ajuns cu masina intr-o groapa excavata acolo…
Potrivit viceprimarului Dan Diaconu mai sunt necesare unele remedieri la trotuare, dar in rest lucrarile sunt finalizate pe strada Stefan cel Mare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1817 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004345 (s)