News Flash:

Sute de politisti si jandarmi vor asigura ordinea publica pe litoral

1 Mai 2015
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
Sute de politisti si jandarmi vor asigura ordinea publica in minivacanta de 1 Mai pe litoral, unde sunt asteptati mii de turisti si unde vor avea loc numeroase concerte, parade, festivaluri si petreceri in cluburi si pe plaja.
Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Constanta, in perioada 1-3 mai, peste 200 de jandarmi vor actiona pentru mentinerea ordinii publice in statiunile Constanta, Navodari, Mamaia, Eforie,Techirghiol, Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai si Vama Veche.
Jandarmii se vor afla in special in zonele aglomerate, in bazaruri, targuri, discoteci si parcari slab iluminate.
“Echipajele Jandarmeriei vor fi in masura sa actioneze in cel mai scurt timp, pentru aplanarea unor conflicte si luarea masurilor legale, daca situatia o va impune. Pentru siguranta turistilor si in special pentru evitarea neplacerilor pe timpul minivacantei petrecute pe litoral, Jandarmeria Constanta sfatuieste cetatenii sa nu lase bunuri de valoare, la vedere, in camerele de hotel, pe plaja sau in autoturisme, sa se asigure intotdeauna ca au incuiat usa si au inchis ferestrele camerei unde sunt cazati sau ale autoturismelor si sa nu parcheze masinile in locuri ferite sau slab luminate. De asemenea, daca observa persoane care au un comportament antisocial sau sunt abordati de necunoscut in scopuri obscure,cetatenii sunt sfatuiti sa anunte cel mai apropiat echipaj de ordine publica sau sa apeleze 112”, se arata in comunicatul Jandarmeriei Constanta.
Totodata, peste 400 de politisti, fata de dispozitivul curent, vor actiona pentru combaterea si prevenirea faptelor de natura penala.
Mediafax.ro 

jandarmeriei constanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1428 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005646 (s)