News Flash:

Primarul si viceprimarul din Miercurea Ciuc, ridicati de DNA

29 Aprilie 2015
1253 Vizualizari | 0 Comentarii
Raduly Robert Kalman
Primarul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, si viceprimarul Szoke Domokos au fost ridicati, miercuri dupa-amiaza, de procurorii DNA, care au facut perchezitii la locuintele acestora si la sediul primariei, edilul spunand ca este cercetat pentru conflict de interese si abuz in serviciu.
Primarul Raduly Robert Kalman a declarat, la iesirea din sediul primariei, ca este cercetat pentru conflict de interese, abuz in serviciu si instigare la abuz in serviciu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Intrebat daca in acest caz este vorba despre o razbunare politica, primarul a raspuns afirmativ: ”Da, sigur, datorita faptului ca sunt luat impreuna cu viceprimarul consider ca este o razbunare politica”.
Primarul a fost suit de mascati intr-o duba, el avand o geanta de voiaj si o haina.
Viceprimarul Szoke Domokos a fost urcat in aceeasi duba, iar intrebat daca crede ca va fi arestat preventiv, a raspuns: ”Nu mi-am luat bagajele cu mine”.
Cei doi, care nu aveau catuse la maini, urmeaza sa fie adusi la DNA Structura Centrala.
La randul sau, viceprimarul Antal Attila a declarat ca perchezitiile la sediul primariei continua, acestea incepand la ora 6.00.
Procurorii anticoruptie au facut perchezitii si la locuintele primarului din Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, si vicepriumarului Szoke Domokos, dar si la sediile unor firme si la domiciliul lui Eross Zoltan, administratorul firmei City Parking, cu care Primaria Miercurea Ciuc are contract pentru a taxa locurile de parcare si pentru a bloca rotile autoturismelor parcare neregulamentar. Consiliul Local Miercurea Ciuc a atribuit, in 2010, prin hotarare, societatii City Parking serviciul de exploatare a parcarilor si zonelor de stationare pe domeniul public din oras.
Intr-un comunicat de presa transmis miercuri dimineata, Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a precizat ca procurorii DNA de la Sectia de combatere a coruptiei fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie comise in perioada 2007 - 2015.
Surse judiciare au declarat ca in acest dosar sunt vizati de fapte de coruptie primarul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman si cei doi viceprimari - Szoke Domokos si Antal Attila. Mediafax.ro

szoke domokos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007081 (s)