News Flash:

Peste 40 de intervenții pentru buze cât mai mari

Femeia cu cele mai mari buze din lume este bulgăroaică

22 Mai 2023
239 Vizualizari | 0 Comentarii

Andrea Ivanova, o tânără în vârstă de 25 de ani din Sofia, Bulgaria, a suferit peste 40 de intervenții chirurgicale pentru a-și mări buzele și a cheltuit peste 22.000 de euro în acest scop. Ea afirmă că are cele mai mari buze din lume. Aceasta nu are de gând să întrerupă aceste intervenții și își dorește să-și mărească și mai mult buzele.

Andrea Emilova Ivanova a devenit cunoscută pentru transformarea sa radicală, neputându-se recunoaște fața sa inițială. Ea insistă să primească în mod regulat injecții de acid hialuronic în buze, în încercarea de a deveni faimoasă ca fiind femeia cu cele mai mari buze din lume. Până în prezent, ea a trecut prin peste 40 de intervenții, cheltuind peste 20.000 de euro, însă nu este mulțumită încă de aspectul său actual și intenționează să continue procedurile de mărire a buzelor.

„Îmi fac o nouă injecție cu acid hialuronic în buze în fiecare lună, bineînțeles. Este ca un ritual pentru mine. În curând am programate, din nou, noi injecții de mărire a pomeților. Continui cu mărirea pomeților deoarece vreau să obțin acel ‘efect wow’ și vreau să fie la fel de mari ca buzele mele. De asemenea, continui cu mărirea buzelor, deoarece vreau să am buzele și mai mari”, a afirmat tânăra.

Andrea conștientizează faptul că aspectul său este unul aparte și a dezvăluit că tocmai din această cauză primește o mulțime de mesaje și propuneri de la mai mulți bărbați.

„Sunt o fată cu o înfățișare diferită și extravagantă, iar acest lucru este ciudat pentru mulți bărbați. Bineînțeles că sunt mulți bărbați care mă plac foarte mult, dar sunt și cei care nu mă plac. Ei cred că sunt ciudată și nebună.

Mulți bărbați îmi scriu mesaje private pe rețelele de socializare și îmi oferă întâlniri, bani, călătorii, ceea ce este minunat. Mă face fericită faptul că există oameni care mă plac și care doresc compania și atenția mea. Cu toate acestea, voi fi mai fericită să întâlnesc dragostea vieții mele, dar nu știu când se va întâmpla”, a afirmat ea, pentru Mirror.

„Până acum am avut parte de mai multe povești de dragoste și drame. Mai ales în anii adolescenței, când am fost abandonată de doi dintre foștii mei iubiți. Este dificil pentru o persoană să își găsească sufletul pereche, mai ales atunci când este diferită, ca mine.

Primesc cereri în căsătorie pe rețelele mele de socializare de la bărbați din întreaga lume, din diferite țări și continente. Nu știu cu adevărat numărul exact de cereri în căsătorie, dar trebuie să fie sute în acești ani. De când mi-am schimbat înfățișarea, a crescut foarte mult. Aproape în fiecare zi primesc online mesaje private de la diferiți bărbați care mă cer în căsătorie”, a mai precizat Andrea.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004419 (s)