News Flash:

Succes acasă, la Galați

Oţelul Galaţi a învins pe teren propriu formaţia Universitatea Cluj

19 Aprilie 2024
87 Vizualizari | 0 Comentarii


Oţelul Galaţi a câştigat pe teren propriu, cu scorul de 2-1, împotriva echipei Universitatea Cluj, în semifinalele Cupei României. Anul trecut, clujenii au ajuns în finală, dar au fost învinși de echipa Sepsi în loviturile de departajare.

Gălăţenii s-au calificat pentru a doua oară în istoria lor în finala competiţiei.

Oţelul a deschis scorul încă din minutul 12, prin Cisse, cu o lovitură de cap. Clujenii au egalat dintr-un penalty obţinut de Roger și transformat de Dan Nistor, în minutul 45+1.

Meciul părea că se va îndrepta spre două reprize de prelungiri, însă în minutul 90 Chipciu a marcat în propria poartă, iar gazdele au beneficiat și de un penalty, ratat de Aly Malle.

S-a încheiat 2-1 pentru Oţelul, care merge pentru a doua oară în finala Cupei României, după prezenţa din 2003-2004.

Adversara gălăţenilor în finală va fi Corvinul Hunedoara.

Fotbalistul Alex Chipciu s-a arătat foarte afectat de ratatul din finala de la Sibiu.

”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci şi multe emoţii. Asta e soarta noastră. Munceşti mult şi când e să fii acolo, nu eşti. Am controlat jocul, dacă ar fi să mă gândesc la fotbal. Ei ne-au dat bătut cu un joc dur, permis şi de Radu, au sărit tibiile în aer. Am tibia varză.

Au fost faze fixe, s-au pierdut marcaje. Nici nu mai ştiu cum a fost la golul doi, cred că a fost şi henţ, am împins mingea.

La fazele astea, probabil şi pentru că nu avem talie foarte mare, avem de suferit. Asta este, ne întoarcem aici duminică pentru a juca în campionat. Asta e viaţa”, a declarat Chipciu.

Ioan Ovidiu Sabău este dezamăgit de performanța unor jucători și consideră că aceștia nu sunt vrednici de salariile pe care le primesc.

”Vedem, analizăm, ne aşteaptă jocul de duminică, ei au entuziasm. Ce ştiu să facă o fac foarte bine. E o calificare importantă pentru ei. Înseamnă că se munceşte. Au rezultate.

Am avut momente când puteam să ajungem în play-off, când puteam ajunge în finala Cupei, dar nu am făcut-o.

La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult (n.r. unii jucători). Au venit şi oameni de la Cluj să ne susţină”, a afirmat Sabău, la final de meci.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005360 (s)