News Flash:

În proporție de 99,9% este gata!

Noul corp de clădire al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara este finalizat pe exterior

14 Martie 2024
117 Vizualizari | 0 Comentarii

Noul corp de clădire al Spitalului de Copii "Louis Țurcanu" din Timișoara a fost finalizat pe exterior. Cu toate acestea, încă lipsesc dotările moderne necesare pentru a permite funcționarea adecvată a acestuia!

Primarul Dominic Fritz a declarat la Radio Timișoara că sunt în desfășurare eforturi continue pentru obținerea fondurilor necesare pentru dotarea completă a unității medicale.


“Pot să spun că suntem gata. Cred că se mai fac ultimele finisaje, efectiv, dar în proporție de 99,9% este gata. Din păcate, momentan este un spital gol pentru că nu are dotări. Noi am depus un proiect de fonduri PNRR și nu a fost aprobat de Ministerul Sănătății. Dar ni s-a promis, chiar Alfred Simonis cred că a anunțat deja public că Ministerul Sănătății vrea să acceseze un credit pentru a cumpăra, cred că în valoare de 20 de milioane de euro, dotările pentru acest spital”, transmite Dominic Fritz.

Costul investiției pentru construirea noului corp de clădire de la Spitalul de Copii "Louis Țurcanu" a fost de aproximativ 12 milioane de euro. În plus față de această sumă, sunt necesare încă 20 de milioane de euro pentru dotarea completă a spitalului.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005908 (s)