News Flash:

Atentie, soferi! In judetele Maramures si Cluj se circula in conditii de iarna

29 Noiembrie 2013
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
Mai multe drumuri judeţene, în special din zona de munte, sunt acoperite de un strat de zăpadă depus în cursul dimineţii de vineri, dar circulaţia rutieră nu este întreruptă.

'La nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia autovehiculelor desfăşurându-se în condiţii de iarnă pe drumurile acoperite cu zăpadă şi în condiţii bune pe celelalte sectoare', se arată într-o informare a Consiliului Judeţean Cluj.

În ultimele 12 ore, operatorii au intervenit pe 42 de sectoare de drumuri judeţene cu 45 de utilaje şi mijloace auto. Au fost împrăştiate 252 de tone de material antiderapant.

------------------

Pe toate drumurile naţionale, judeţene şi comunale din judeţul Maramureş se circulă în condiţii de iarnă, iar grosimea stratului de zăpadă ajunge la cinci centimetri. 

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Maramureş, Dana Gagniuc Buzura, a declarat vineri pentru AGERPRES că în ultimele ore cerul a fost acoperit, iar în zonele de munte şi la şes s-au semnalat precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. 

Zăpada proaspăt depusă a fost între 5 cm în zona de munte Cavnic, Şuior şi 2-3 cm în zona de deal (Băiuţ, Poienile de Sub Munte). În restul judeţului zăpada măsoară între 1 şi 3 cm. 

În ultimele ore s-a acţionat cu 28 de utilaje cu lamă şi s-au răspândit 38 de tone de material antiderapant pentru prevenirea şi combaterea poleiului.

Partea carosabilă este curată şi umedă, iar în zonele de munte sunt porţiuni cu zăpadă frământată de un centimetru (Cavnic, Şuior, Izvoare). 

AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009565 (s)