News Flash:

SCANDALOS: Zeci de copii din judetul Timis nu mai au cu ce sa ajunga la scoala!

1 Decembrie 2013
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
Situație critică pentru zeci de elevi navetişti din judeţul Timiş. Sunt copii care învaţă la şcoala din Darova şi care de astăzi nu mai au cu ce să ajungă la ore pentru că viceprimarul comunei, cel care coordona activitatea microbuzelor școlare, a fost demis. Aproape 50 de elevi, alături de 20 de profesori şi angajați ai primăriei ar fi trebuit să ajungă ieri dimineață din satele Hodoş si Sacoşu Mare în Darova. Doar că în loc să îi transporte la şcoală, microbuzele au fost trase pe dreapta. ”Unii ditre noi i-am adus cu maşinile personale, pe cei care i-am vazut acolo în staţie, dar sunt copii mici de clasa pregătitoare, nu pot să îi pui la ia-mă, nene”, afirmă Sorin Vodă, contabil la Școala Gimnazială Darova.
Lipsa unui coordonator pentru transportul elevilor face imposibilă repunerea în trafic a mictobuzelor şcolare, spune primarul de la Darova. ”50 de copii au picat la mijloc. Pe langă ei sunt şi profesori şi angajaţi ai primăriei. Nu ne interesează politica, ne interesează ca acești copii să nu sufere. Eu sunt pasibil de dosar penal în momentul în care ies microbuzele”, ne spune Sorin Tilihoi, primarul din Darova.
Viceprimarul, cel care făcea pană în această lună graficul microbuzelor, a fost demis în urma votului consilierilor locali din Darova. In locul lui nu a fost numit deocamdată nimeni. In plus, pentru a ocupa postul de coordonator, orice candidat are nevoie de un atestat, ce se obţine în urma unui curs de patru săptămani.
Digi24.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006464 (s)