News Flash:

Cine este vedeta care a aparut la Premiile Oscar cu o geanta din par natural. Toti cei prezenti au fost socati

29 Martie 2022
409 Vizualizari | 0 Comentarii
vedeta Oscar

Julia Fox stie cum sa fie altcumva. Actrita din „Uncut gems” nu avea cum sa refuze invitatia de a participa la Oscaruri si s-a asigurat ca atrage toate privirile. Fosta iubita a lui Kanye West a optat pentru o tinuta neagra, deloc banala.

Premiile Oscar au adunat pe acelasi covor rosu cele mai mari nume din industrie. La after party-ul evenimentului, starurile au stralucit la propriu si la figurat, iar tinutele au fost care mai de care mai interesante. Premiul pentru extravaganta serii putea merge lejer la Julia Fox, fosta iubita a lui Knaye West.

Coincidenta sau, atat Julia, cat si Kim Kardashian au optat pentru tinute Balenciaga. In timp ce Kim a mers pe zona safe, cu o rochie cu trena albastru deschis, Julia a fortat nota si a ales sa poarte o rochie care parea ca o sugruma, la propriu, de gat, la care a adaugat si o geanta din par natural.

„Cred ca geanta este facuta din par natural. Asa cred, nu sunt singura, dar pare a fi natural. Coat-ul este de la Balenciaga, iar rochia este semnata de Hans, dar este un nume german, asa ca nu ii pot pronunta intreg numele. De data asta, m-am machiat singura”, a spus Julia reporterilor de la Vanity Fair.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004400 (s)