News Flash:

Ce artisti vor canta la botezul Anastasiei, fetita lui Nicole Cherry. Artista are anumite superstitii

29 Martie 2022
325 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry 1

De cand este mamica, Nicole Cherry radiaza de fericire. Artista se bucura pe zi ce trece din ce in ce mai mult de Anastasia. Asa cum era de asteptat, proaspata mamica de pregateste deja de botez, iar despre cum va arata marele eveniment a vorbit azi cu Morar si Buzdugan.

„Ne minunam pe zi ce trece de ea. A descoperit ca poate sa tipe si e fascinata de asta. Chiar azi, de dimineata, ma intreba Florin daca mi se pare ca are o voce. O sa facem botezul la ballroom foarte dragut, al unor prieteni foarte apropiati si o sa iasa foarte frumos. O sa cante Andra, Chindris, trupa Feelings, iar daca o sa vrea sa prezinte si Mihai Morar... 

„Florile tale” e prima piesa de dupa sarcina si se simte ca e ca un refresh pentru ca are si un ritm foarte nice. E botezul lui Nicole. Am scapat de piesele alea super lente. Tot pe dragoste e, tot pe suferinta, dar pe genul „hai, mai lasa-ma-n pace”. E compusa de Irina Rimes si ma bucur ca am reusit sa colaboram. Mi se pare ca imi vine manusa.”, a povestit Nicole in matinalul de la Radio ZU. 

Nicole a crescut treptat in online, iar acum este una dintre artistele cu cea mai mare comunitate de urmaritori. Asa cum era de asteptat, asta a venit la pachet si cu un dezavantaj. Artista nu a fost deloc scutita de vorbele dure din online si a fost tinta criticilor gratuite. Nicole Cherry a avut o perioada in care a fost victima bullying-ului din online si nu i-a fost deloc usor. Acum, vedeta a depasit acea etapa si crede ca este foarte important sa ai oamenii potriviti langa tine pentru a gestiona astfel de situatii.

„Am fost victima bullying-ului, a experientelor legate de mediul online. De aceea am compus si piesa ‘„Cuvintele tale’’. Oamenii au tendinta, ca dupa ce devii cunoscut, sa iti gaseasca defecte. Ei considera ca in spatele unui om de succes, trebuie sa fie ceva rau. Cred ca noi trebuie sa invatam sa ne bucuram de succesul altuia, pentru ca atunci va veni succesul si la noi”, a spus Nicole in podcastul lui Horia Brenciu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005863 (s)