News Flash:

Atenție!

În zilele următoare vor avea loc lucrări Aquatim în mai multe zone din Timișoara

11 Decembrie 2023
116 Vizualizari | 0 Comentarii

Marți, 12 decembrie, între orele 00:00 și 22:00, vor avea loc două operațiuni de conectare a conductelor pe Bulevardul Constructorilor, în cadrul proiectului de modernizare stradală. În timpul acestor lucrări, furnizarea apei va fi oprită la compania Azur și la toate firmele din cadrul Tehnomet.
Miercuri, 13 decembrie, între orele 8:00 și 18:00, pe Bulevardul Take Ionescu se va efectua o conectare de conductă în dreptul străzii Semenic, precum și transferul branșamentelor ISHO pe noua conductă. În timpul lucrărilor, furnizarea apei va fi întreruptă pe Bulevardul Take Ionescu, strada Semenic, la Punctul Termic de pe strada București și la complexul ISHO.
După reluarea alimentării normale cu apă, este posibil ca apa să fie tulbure la robinete. Având în vedere că această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până când aceasta se limpezește complet. Totodată, se sugerează consumatorilor să stocheze o cantitate suficientă de apă pentru acoperirea necesităților în perioada menționată.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004923 (s)