News Flash:

Bine de știut!

În Timișoara a început marcarea imobilelor în care sunt amenajate spații pentru adăpostirea civililor

26 Ianuarie 2024
112 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara a demarat procesul de instalare a panourilor pe clădirile care găzduiesc spații destinate adăpostirii civililor.

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, informează că municipalitatea a început să plaseze panouri pe blocurile care adăpostesc facilități pentru protejarea civililor.

„Am început montarea noilor semne /afișe/panouri care indică imobilele în care sunt amenajate spații pentru adăpostirea civililor. Sunt actualizate, au prevăzute și un cod QR care, după ce se pune camera telefonului mobil în dreptul lui, arată toate adăposturile din oraș. Reinformez timișorenii că, în urmă cu 3 ani, când am preluat mandatul de viceprimar, din 92 adăposturi doar 1 (unul!) era intabulat, iar în prezent 56 de adăposturi sunt înscrise în CF. Din păcate, pentru celelalte procedura este mai greoaie, dar progresăm”, a declarat Cosmin Tabără.

Viceprimarul Timișoarei a confirmat că niciunul dintre aceste adăposturi nu a fost supus unor lucrări de modernizare.

„Sper ca anul acesta să existe interesul — dincolo de încăpățânarea mea! — de a și renova câteva dintre ele. Am spus-o și o repet: trăim vremuri de incertitudine și trebuie să tratăm cu responsabilitate această problemă”, a menționat Cosmin Tabără.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006053 (s)