News Flash:

După lucrări, urmează reparațiile

Colterm va începe, anul acesta, să refacă străzile și trotuarele din Timișoara

26 Ianuarie 2024
101 Vizualizari | 0 Comentarii


Anul acesta, Colterm va demara lucrările de refacere a străzilor și trotuarelor din Timișoara, care au fost afectate de lucrările de reparații la rețelele termice.

Este de așteptat să treacă un timp semnificativ până când vom vedea aceste artere reparate, deoarece regia de termoficare abia acum lansează licitația pentru proiect. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este stabilit până în 6 februarie.

„Lucrările de refacere a structurii rutiere la partea carosabilă și necarosabilă a străzilor, trotuarelor și aleilor, sunt lucrări rezultate în urma intervențiilor la conductele de termoficare din municipiul Timișoara și anume refacere tramă stradală (carosabil și trotuare), umpluturi, săpături, transport, construcția căminelor”, se precizează în caietul de sarcini.

Colterm are alocată o sumă de până la 2 milioane de lei pentru lucrările planificate. În cazul în care procedura de licitație decurge conform planului, repararea străzilor și trotuarelor ar trebui să fie finalizată într-un interval de 12 luni.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005590 (s)