News Flash:

Acțiuni de întreținere a pomilor în orașul de pe Bega

În perioada următoare, vor avea loc tăieri de corecție a arborilor, în toate zonele Timișoarei

26 Ianuarie 2024
121 Vizualizari | 0 Comentarii

Echipele firmelor responsabile cu întreținerea arborilor din Timișoara vor realiza în perioada imediat următoare operațiuni de tăiere de corecție a arborilor în toate zonele orașului. Reprezentanții municipalității afirmă că aceste tăieri sunt necesare atât pentru regenerarea coroanei arborilor, cât și pentru protejarea rețelelor aeriene de utilități.

În această săptămână, echipele de la Barierra, Horticultura și Rogera au efectuat tăieri de corecție a arborilor pe străzile Bujorilor, E. Zola, Intr. Crângului, Bader, S. Sagovici, Salciei, Măslinului, Silistra, Verde, în Parcul Coposu și la Liceul I. Vidu. Tăierile vor continua în zilele de joi și vineri, pe străzile Bujorilor, Izlaz, Progresul, Carpați, V. Goldiș, Spl. Nistrului, M. P. Domășneanu, Crizantemelor, Măslinului, S. Sagovici, G. Tako, pe Calea Lugojului și la Liceul Vidu.

“Tăierile de corecție vizează eliminarea ramurilor uscate sau a celor care afectează fațada, acoperișul imobilelor, rețelele electrice, rețele de telecomunicații, siguranța traficului pietonal și rutier. De asemenea, tăierile de corecție stimulează creșterea sau înflorirea, crearea unor forme decorative, echilibrarea arborilor, regenerarea lor și menținerea acestora în stare de siguranță”, precizează Primăria Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006478 (s)