News Flash:

Eveniment internațional în orașul de pe Bega

În perioada 10-13 mai are loc ”Săptămâna nZEB Timișoara 2023”

8 Mai 2023
192 Vizualizari | 0 Comentarii

Evenimentul "Săptămâna nZEB Timișoara 2023" se va concentra asupra clădirilor cu consum redus de energie și va avea loc în Parcarea Modex din centrul Timișoarei. În perioada 10-13 mai, zona se va transforma într-un centru de inovație și sustenabilitate timp de patru zile.

Această inițiativă este organizată de Primăria Municipiului Timișoara, în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, Asociația Portic, Clusterul pRO-nZEB și INCD URBAN-INCERC. Evenimentul internațional este dedicat clădirilor cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB) și face parte din agenda Timișoara Capitală Europeană a Culturii în 2023.

Participanții vor avea oportunitatea să asiste la prezentări, ateliere de lucru, activități practice și demonstrative, precum și să viziteze șantiere care ilustrează prezentul și viitorul clădirilor nZEB din România. Accesul vizitatorilor este gratuit, iar înregistrarea pentru activități specifice este disponibilă pe pagina evenimentului: https://portic.eu/site/nzeb-roadshow-timisoara/.

În cadrul proiectului "The nZEB Roadshow", finanțat prin programul HORIZON 2020 al Uniunii Europene, Municipiul Timișoara se alătură altor orașe precum București, Brașov, Iași și Cluj-Napoca în promovarea eficienței energetice și a bunelor practici în clădirile nZEB (clădiri cu consum de energie aproape egal cu zero).

Evenimentul se va desfășura în Parcarea Modex și va aduna profesioniști și consultanți din domenii tehnice specifice activităților de eficientizare energetică, reprezentanți ai autorităților publice și mediului academic. Agenda evenimentului reflectă diversitatea și importanța sa: (https://www.pro-nzeb.ro/wp-content/uploads/2023/05/2023-04-12_draft-agenda_Saptamana-nZEB_TM_v6-rev.pdf).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006250 (s)