News Flash:

Aveți nevoie de mobilă?

În perioada 08 – 11 iunie 2023 se desfășoară la Timișoara a doua ediție Expo Mobila din acest an

8 Iunie 2023
289 Vizualizari | 0 Comentarii

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va inaugura joi cea de-a doua ediție a expoziției naționale Expo Mobila, dedicată industriei mobilei. Evenimentul se desfășoară în perioada 8 - 11 iunie 2023, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timișoara.

Expo Mobila Timișoara adună un număr de 15 producători din Arad, Satu-Mare, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara și Republica Moldova, alături de importatori recunoscuți din domeniu. Aceștia sunt interesați să își promoveze produsele pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

În cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului din acest an, se acordă o atenție deosebită posibilităților multiple de decorare a unui living, prezentării și achiziționării de paturi și saltele cu funcționalități îmbunătățite pentru un somn odihnitor. De asemenea, vor fi expuse peste 100 de modele de canapele, reflectând tendințele anului 2023.

„După ce ne-am schimbat stilul de viață și am lucrat de acasă sau am avut un program hibrid flexibil, confortul este esențial în designul interior și al pieselor de mobilier, în top rămânând acele piese confortabile și elegante, cu accent pe funcționalitate”, precizează unul dintre expozanți.


O altă companie, specializată în producția și exportul de mobilier, subliniază importanța designului interior în amenajări, evidențiind prezența mobilierului curbat specific anilor '70 în combinație cu liniile curate, care sunt foarte căutate de către cumpărători.

Grupul de producători de canapele, colțare, fotolii și scaune atrage atenția asupra colțurilor rotunjite ale canapelelor și fotoliilor, care se apropie de formele naturale și creează o atmosferă intimă. Canapelele sunt disponibile în variante de colțuri mari sau combinații modulare, oferind un mediu confortabil și propice socializării în sufragerie sau în grădina de acasă. De asemenea, se pune accent pe culorile utilizate la canapele, în tendințele anului 2023, cu accent pe auriu metalic, maro ars, crem, diverse nuanțe de bej, completate de verde discret, albastru și teracotă, și o varietate de tonuri naturale, însoțite de texturi prietenoase. Toate nuanțele de cărămiziu și portocaliu sunt extrem de căutate, iar portocaliul și teracota sunt folosite nu doar în tapițerie, ci și pe pereți, ca elemente de accent.

Pentru a doua oară în acest an, reprezentanța unei companii producătoare din Spania participă la eveniment, unde publicul va putea admira, testa și achiziționa o varietate de modele de canapele modulare, fotolii și colțare modulare care integrează cele mai noi tehnologii inteligente, cu control prin telecomandă și aplicații. Compania a pregătit numeroase surprize pentru publicul din Timișoara, inclusiv transport și montaj gratuit pentru produsele achiziționate și reduceri generoase de până la 35%, valabile doar pe perioada expoziției.

Programul de vizitare este următorul: joi-sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00, duminică, între orele 10:00 și 18:00. Intrarea este gratuită.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005780 (s)