News Flash:

Veste bună pentru timișoreni

Locuitorii Timișoarei pot folosi bazinele de înot și terenurilor sportive de la școli, contra cost

6 Iunie 2023
249 Vizualizari | 0 Comentarii


Consilierii locali din CL Timișoara au aprobat recent un Regulament privind utilizarea temporară, contra cost și în afara programului educațional, a bazinelor și sălilor de sport din unitățile de învățământ din Timișoara. Acest regulament este o conformare a modificărilor aduse anul acesta la Legea Educației Fizice și Sportului și permite accesul persoanelor fizice sau juridice interesate la bazele sportive ale școlilor. Regulamentul stabilește costurile și ordinea de prioritate pentru accesul celor interesați, astfel: elevii din școlile respective, cluburile școlare sportive, asociațiile sportive de copii și juniori, cluburile municipale sau asociațiile sportive de performanță pentru seniori, sporturi de echipă și sporturi individuale.

Cluburile și asociațiile sportive vor avea acces gratuit la sălile de sport, cu condiția să suporte costurile utilităților pe perioada utilizării. Echipele de fotbal, indiferent de categoria de vârstă, vor plăti o taxă de 200 lei/oră. Pentru alte sporturi de echipă, taxa va fi de 100 lei/oră. În ceea ce privește sporturile individuale, cum ar fi arte marțiale, atletism, dansuri, tenis etc., practicate de persoane fizice sau juridice în mod organizat, prețul va fi de 70 lei/oră. Cluburile sau asociațiile sportive de copii și juniori nu vor achita o taxă de acces pentru bazinele de înot, dar vor suporta costurile utilităților pe perioada utilizării bazinului. Persoanele juridice sau persoanele fizice autorizate cu activitate în domeniul sportiv vor plăti minim 150 lei/oră/culoar.

Solicitările de acces vor fi analizate de către Consiliile de Administrație ale școlilor, care vor stabili atât suma de plată, cât și orarul de acces la bazele sportive.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005080 (s)